Hallema Coaching | Over Natasja
Hallema Coaching verzorgt mentale en/of fysieke coaching met als doel het opbouwen van innerlijke kracht, het toenemen van zelfvertrouwen en het verhogen van stressbestendigheid.
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

WAT IK BELANGRIJK VIND

Mensen ondersteunen in hun persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling en het in balans brengen van hen zelf, dat is wat ik het allerleukste vind om te doen. Hen zo begeleiden, dat ze zelf weer aan het stuur komen te zitten, hun belemmeringen overwinnen en / of hun eigen verantwoordelijkheid weer kunnen en durven nemen. Zodanig dat er weer een gezonde balans ontstaat tussen werk, privé en gezondheid.

NEEM CONTACT OP

WAAROM IK DIT DOE

Na ruim 15 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben als advocate en HR- en Talentmanager, wist ik dat ik met het ontwikkelen van mensen verder wilde. Ik zegde mijn baan op en ben mijn eigen Coachbedrijf gestart. Een keuze waar ik vol trots op terugkijk. En een keuze die iedereen gun, namelijk te doen wat je het allerleukste vindt!

Naast mentale coaching, is hier inmiddels ook fysieke coaching bijgekomen. Immers, om goed te presteren en gezond te zijn, zijn er vier pijlers van belang die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, te weten:

ADEMHALING

BEWEGEN

VOEDING

MINDSET