Hallema Coaching | Fysieke coaching
Hallema Coaching verzorgt mentale en/of fysieke coaching met als doel het opbouwen van innerlijke kracht, het toenemen van zelfvertrouwen en het verhogen van stressbestendigheid.
21266
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21266,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 
FYSIEKE COACHING

Door voortdurend hoge eisen aan onszelf te stellen, ongezonder eten en overwegend meer in het denken dan het voelen bezig te zijn, brengen we onszelf langzaam in disbalans. Bij stress of ter voorkoming van een burn-out kan fysieke coaching een waardevolle aanvulling zijn op coachingsgesprekken. Ik verzorg trainingen op de volgende gebieden:

HARDLOPEN

Het kan zijn dat je een gebrek aan energie ervaart, je opgejaagd voelt, slecht slaapt, prikkelbaar bent, kortom serieus last hebt van stress of zelfs al een beginnende burn-out. Je lichaam is uit balans. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat bewegen stress en burn-out klachten kan tegen gaan én goed is voor je brein.

LEES MEER
ENERGY CONTROL

Heb je wel eens op je eigen ademhaling gelet als je gestrest bent of het druk hebt? Vaak adem je veel sneller dan normaal en dat kost veel energie. Je lichaam raakt in onbalans en de ervaart klachten als hoofdpijn, concentratieproblemen of slaapstoornissen. Door aan de slag te gaan met je ademhaling kun je deze klachten verminderen en kun je je energieniveau terugbrengen op je oude peil.

LEES MEER
VOEDING

Goede voedingsmiddelen zijn de basis voor een goede gezondheid. Dat geldt ook voor onze geestelijke gezondheid. Steeds meer mensen kampen met vermoeidheid of psychische klachten en de vraag hierbij is of ons voedsel hier iets mee te maken heeft. En zo ja, wat moet er dan veranderen?

LEES MEER