Hallema Coaching | HARDLOPEN
Hallema Coaching verzorgt mentale en/of fysieke coaching met als doel het opbouwen van innerlijke kracht, het toenemen van zelfvertrouwen en het verhogen van stressbestendigheid.
21362
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21362,page-child,parent-pageid-21266,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 
STARTEN MET HARDLOPEN

Hardlopen is populaire sport, vooral omdat het voor een brede groep toegankelijk is. Je trekt een paar schoenen aan en gaat naar buiten. Je bepaalt zelf wanneer, hoe lang en hoe intensief. Iedereen start op zijn of haar eigen manier met hardlopen. De een gaat gewoon en de ander wil juist eerst een goed schema hebben of meer over looptechniek weten. Maar waarom zou je eigenlijk beginnen met hardlopen?

 

Het kan zijn dat je een gebrek aan energie ervaart, je opgejaagd voelt, slecht slaapt, prikkelbaar bent, kortom serieus last hebt van stress of zelfs al een beginnende burn-out. Je lichaam is uit balans. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat bewegen stress en burn-out klachten kan tegen gaan én goed is voor je brein. De kunst is dus om over de drempel om te gaan bewegen heen te stappen, ondanks een tekort aan energie.

Hardloopbegeleiding:

Wil je begeleiding bij deze fysieke kant van het aanpakken van jouw klachten? Samen gaan we aan de slag en bepalen we jouw realistische doel bij het hardlopen! Als gecertificeerd looptrainer begeleid ik mensen die willen leren hardlopen of eerst willen ervaren of het wat voor hen is, maar dan wel onder begeleiding. Tevens begeleid ik mensen fysiek en mentaal op de weg terug van een burn-out. Een belangrijk onderdeel hierbij is de Energy Control Methode waarbij je op een juiste manier op jouw niveau traint. We meten namelijk eerst jouw omslagpunt bij hardlopen/ sporten en maken aan de hand daarvan een op maat gemaakt trainingsschema.

Het onder begeleiding (leren) hardlopen kan individueel en in kleine hardloopgroepen.