Hallema Coaching | Mentale coaching
Hallema Coaching verzorgt mentale en/of fysieke coaching met als doel het opbouwen van innerlijke kracht, het toenemen van zelfvertrouwen en het verhogen van stressbestendigheid.
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 
MENTALE COACHING

Een nieuwe baan, een carrièrestap of een opleiding: je kiest voor kwaliteit en je wil het hoogst haalbare binnen je mogelijkheden bereiken, inclusief het wegwerken van obstakels die je belemmeren. Met coachingsgesprekken leer ik je jouw eigen potentieel (weer) tot ontwikkeling te brengen. Ik geef coachingsgesprekken op de volgende onderwerpen:

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Heb je het idee dat je geleefd wordt en niet je eigen koers kunt varen? Dat de omgeving je beïnvloedt en je wordt geleid in plaats van dat je zelf leidt? Zelfs de meest rotsvaste persoon kan weleens wankelen. Samen werken we aan je persoonlijk leiderschap, zodat je in staat bent te reageren op een situatie of gebeurtenis op een manier die bij jou past.

LEES MEER
LOOPBAAN BEGELEIDING

Heb je het gevoel dat je vastloopt in jouw carrière? Ben je er een tijdje uit geweest en wil je weer terug de arbeidsmarkt op? Of wil je graag eens samen kijken hoe je je nu verder kunt ontwikkelen in jouw loopbaan of hoe je een carrière (over)stap kunt maken? Samen gaan we opzoek naar de antwoorden op jouw vragen, zodat jij die volgende stap kunt gaan zetten.

LEES MEER
SOLLICITATIETRAINING

Wil of moet je op zoek naar een nieuwe baan en heb je geen idee hoe je zoiets aanpakt? Ben je onzeker over sollicitatiegesprekken? Een sollicitatietraining kan je uitkomst bieden. Je leert solliciteren en krijgt ondersteuning bij alles wat bij solliciteren komt kijken. Sparren over je brief en CV, tips om beter te netwerken, een luisterend oor, een stok achter de deur… ik help je door deze lastige en onzekere periode heen.

LEES MEER