Hallema Coaching | SOLLICITATIETRANING
Hallema Coaching verzorgt mentale en/of fysieke coaching met als doel het opbouwen van innerlijke kracht, het toenemen van zelfvertrouwen en het verhogen van stressbestendigheid.
21356
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21356,page-child,parent-pageid-19080,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 
SOLLICITATIETRANING

Wil of moet je op zoek naar een nieuwe baan en heb je geen idee hoe je zoiets aanpakt? Ben je onzeker over sollicitatiegesprekken? Een sollicitatietraining kan je uitkomst bieden. Je leert solliciteren en krijgt ondersteuning bij alles wat bij solliciteren komt kijken. Sparren over je brief en CV, tips om beter te netwerken, een luisterend oor, een stok achter de deur… ik help je door deze lastige en onzekere periode heen.

 

Of je nu voor het eerst gaat solliciteren of al herhaaldelijk op gesprek bent geweest, voor iedereen is het elke keer weer een spannend moment en steeds weer een compleet nieuwe ervaring. Samen proberen we te leren van je sollicitatieproces en hierin je eigen skills te verbeteren. Door je eigen ervaringen goed te analyseren, leer je jezelf kennen en leer je jezelf staande te houden in bepaalde situaties. Daarnaast geef ik je tips en tricks die je helpen bij het voorbereiden van je sollicitatie.

Wat kan mijn sollicitatietraining voor jou betekenen?
Ontdekken en ontwikkelen van kwaliteiten en talenten

Leren om overtuigend te solliciteren

Ondersteuning en begeleiding bij het sollicitatieproces

Opstellen Curriculum Vitae en sollicitatiebrief

Een steun en toeverlaat waar je af en stoom kan afblazen

Een stok achter de deur om je gemotiveerd te houden